Steigerbouw

Wanneer u bezig bent met een bouwproject, groot onderhoud, renovatie of bijvoorbeeld de montage van een groot reclame zuil/frame dan kunt u niet zonder een steiger. De veiligheid en het gemak om op de juiste hoogte te kunnen werken is een vereiste. Steigerproject B.V. heeft alles in huis om u project in de steigers te zetten. Bovendien hebben we met Metsel Project Tilburg een vaste samenwerkingspartner waarvoor we met grote regelmaat steigers opbouwen en demonteren.

Duidelijke kostenberekening

Op basis van een tekening of aangevraagde meters berekenen wij snel een totaalprijs voor de steigers. Deze kosten bestaan altijd uit een logistiek post, en een m1 huurprijs voor de steigers. Wanneer we een middelgroot of groot project gaan voorzien van steigers, calculeren we de kosten middels de tekening. Daarmee geven we direct inzicht in de logistieke handeling en de planning voor het opbouwen en later het demonteren van de steigers. Met een duidelijke planning voorkomen we tegenvallers m.b.t. de kosten.

Daarom SteigerprojectTransport in eigen huis (afleveren + ophalen)
Alle materialen vanuit eigen beheer
Plaatsen van de steiger(s)
Verankering en demontage met eventueel herstel van anker gaten

Ook steigerbouw is vakwerk

Een simpele steiger is zo geplaatst en de eenvoud van een steiger doet vermoeden dat het allemaal altijd zo geregeld is. Niets is minde waar.
Verschillende situaties vereisen namelijk vaak een deskundig plan. Zeker als het om de veiligheid gaat.

Een efficiënte wijze van het plaatsen van de steiger(s) vraagt om deskundigheid als het om de bouw/onderhoud e.d..

Daarom is het een absolute pré dat we met onze partner Metsel Project Tilburg vanuit dezelfde locatie over voldoende “bouw” kennis beschikken om de steiger op een professionele wijze te plaatsen zodat het altijd ten goede komt van de bouw of het onderhoud/renovatie van uw pand.

Steigerbouw offerte aanvragen

Snel een duidelijk financieel plaatje

Bij uw aanvraag kunt u (wanneer voorhanden) een bouwtekening of plattegrond mee sturen. Met een tekening kunnen wij nauwkeurig het aantal m1 uitrekenen en een goede planning maken incl. de logistiek kosten.